Marien Viehoff

Mail Marien direct

Media-advies waar we in geloven

In 2010 werd ik gebeld om bij een mediabureau op gesprek te komen. Zonder enig idee te hebben van wat een mediabureau was ging ik langs. Qua werk was dat de beste zet ooit, de (online) mediabranche was gemaakt voor mij. Met de kennis en ervaring die ik daar op heb gedaan ben ik in 2014 begonnen bij Zoekhelden.

Ik geloof dat de inzet van media bereikbaar kan zijn voor bedrijven van elke grootte en Zoekhelden is hier het levende bewijs van. Wij bieden eerlijk en transparant media-advies waar we in geloven.

Elke dag is anders in de media, dagelijks zijn er nieuwe mogelijkheden om mooie mediacampagnes neer te zetten. De uitdaging zit hem in de juiste combinatie qua media te vinden om de doelstellingen van adverteerders te behalen.

Ik krijg energie van onze leuke klanten, van het enthousiasme en de kennis van mijn collega’s én natuurlijk ook van de mooie mediacampagnes die wij verzorgen.

Bent u op zoek naar goed media-advies en een mooie samenwerking? Dan zijn wij op zoek naar u en nemen we als bonus gevulde koeken mee!

Voor vragen en/of een kennismaking kunt u mij altijd bereiken op onderstaand nummer of via LinkedIn.

Nog meer Zoekhelden…

Maak direct een afspraak

Wilt u de Zoekhelden op de koffie? Vul dan het formulier in en wij zorgen voor de gevulde koeken.

Mobile Analytics