Privacy Statement Zoekhelden

Privacy Statement

Verantwoordelijke

Dit is het Privacy Statement van Zoekhelden, de besloten vennootschap, welke is gevestigd aan het A-lab Overhoeksplein, te Amsterdam en is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer: 63326191

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website van Zoekhelden www.zoekhelden.nl (hierna: “Website”) en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Het verwerken van persoonsgegevens vindt plaats op een wijze die in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet en dit Privacy Statement.

Doel verwerking van uw persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt:

voor het aanmaken van een account en het beheren hiervan.

voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, ten behoeve van diensten, evenementen en/of producten die door Zoekhelden worden aangeboden met betrekking tot apps en mobiel internet;

voor het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties met Zoekhelden en aangesloten derden; én,

om u van informatie te voorzien over de diensten, producten en/of evenementen die door Zoekhelden of door aangesloten derden via Zoekhelden worden aangeboden met betrekking tot apps en mobiel internet.

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, zonder uw voorafgaande schriftelijke toestemming. Door gebruik te maken van de Website, stemt u in met dit Privacy Statement.

Wanneer u een contactformulier invult of Zoekhelden een e-mail stuurt, worden uw gegevens bewaard zolang als naar de aard van het formulier of inhoud van uw e-mail nodig is voor een volledige afhandeling daarvan.

Aanpassen, wijzigen of verwijderen en beveliging

Indien u ons een e-mail toestuurt of een contactformulier op de Website invult, worden de gegevens die u ons toestuurt, zolang als naar de aard en strekking van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is, bewaard voor de afhandeling ervan.

Via het slotje is ook te controleren of u echt op onze website bent, en niet op een gekopieerde variant. Hiervoor klikt u op het slotje. Dit opent de details van het SSL certificaat. Bij de ‘O’ moet onze organisatienaam staan.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de Website worden bezoekgegevens bijgehouden. Het IP-adres van uw computer, uw gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker van de Website meezendt, worden geregistreerd en voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag gebruikt. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en wij proberen de gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren.

Google Analytics

Om bij te houden hoe bezoekers de Website gebruiken en om bij te houden hoe effectief onze Adwords-advertenties zijn, maken wij gebruik van Google Analytics. De verkregen informatie wordt samen met het IP-adres van uw computer overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees hier het privacybeleid van Google (link: http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/). Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze Website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Social Media

Om content op de Website te kunnen delen of promoten, zijn op de Website knoppen opgenomen van social media platformen, zoals Facebook en Twitter. Deze knoppen zijn met een code op de website geplaatst, die onder meer een cookie plaatsen op je randapparatuur (pc, tablet, smartphone). Raadpleeg de privacyverklaringen van de desbetreffende social media platformen voor meer informatie over hoe desbetreffende social media platformen uw persoonsgegevens verwerken, die zij met deze code verwerken.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies. Cookies zijn bestanden of stukjes informatie die op jouw computer kunnen worden opgeslagen of op andere apparaten met internet toegang, zoals een smart phone of tablet, wanneer je de Website of app gebruikt. Door gebruik te maken van cookies willen wij jouw gebruikservaring op onze website en app verbeteren en onze producten en diensten beter afstemmen op je interesses en behoeften. Cookies kunnen worden gebruikt om de snelheid van je toekomstige activiteiten en sessies op onze websites te verbeteren. Daarnaast gebruiken wij cookies die noodzakelijk zijn voor het leveren van de functionaliteiten van onze website en app en voor het onthouden van uw voorkeuren en instellingen.

Wanneer je geen cookies wenst te ontvangen, kunt je de instellingen van jouw internet browser aanpassen en het plaatsen van cookies volledig blokkeren. Je kunt dan mogelijk niet alle onderdelen van onze website en app gebruiken.

Via onze Website worden cookies geplaatst van Google, als onderdeel van de dienst “Google Analytics”, die Zoekhelden afneemt. Deze dienst wordt door Zoekhelden gebruikt om gebruik van de Website bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de Website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Nieuws

Geïnteresseerden informeren wij met behulp van een nieuwsbrief over nieuws op het gebied van apps, onze producten en diensten- en producten en diensten van derden met betrekking tot apps. Met uw expliciete toestemming wordt uw e-mailadres toegevoegd aan onze lijst met abonnees voor deze nieuwsbrief van Zoekhelden. U kunt zich afmelden voor dit nieuws en deze mailing in iedere e-mail die u hierover van ons ontvangt. De lijst met abonnees wordt niet aan derden verstrekt.

Aanpassen of verzet tegen verwerking van persoonsgegevens

Mocht u een relatie hebben met Zoekhelden, dan heeft u de mogelijkheid uw gegevens in te zien en om ons op de hoogte te stellen indien u niet wilt worden benaderd met informatie en nieuws op het gebied van apps en mobiel internet, onze producten en diensten- en producten en diensten van derden met betrekking tot apps en mobiel internet. Indien uw gegevens onjuistheden bevatten, kunt u ons daarnaast schriftelijk verzoeken om uw gegevens aan te passen of te verwijderen. Wij verzoeken u gewijzigde gegevens zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Voor contact of verzoeken met betrekking tot het voornoemde, verwijzen wij u door naar onze contactgegevens.

Aanpassen Privacy Statement

Zoekhelden behoudt zich het recht voor dit Privacy Statement aan te passen. Aanpassingen zullen op de website worden gepubliceerd.

 

Maak direct een afspraak

Wilt u de Zoekhelden op de koffie? Vul dan het formulier in en wij zorgen voor de gevulde koeken.

Mobile Analytics